Vad är det för dag?

DSC_0032_2 (kopia)

Man blir helt dagvill av alla dessa helgdagar. Är det fredag, måndag, söndag eller vad är det för dag egentligen? Ja lite snurrig blir man allt av för många lediga dagar;) och nästan ännu tröttare eftersom man tar det så lugnt och sover längre på morgnarna också. Ögonlocken kändes som de var gjorda av bly i morse men efter en eller kanske två kaffekoppar vaknade kroppen till liv och ögonen började få sin vanliga form igen och inte sådär småkisande o grusiga:)

_DSC0116

Och idag tänkte jag plocka ner granen, behöver plats här hemma för en fotografering på lördag. Känns alltid lite vemodigt att plocka bort julsakerna, men på något märkligt sätt ser de liksom annorlunda ut när juldagarna är över. Inte alls lika glimrande och mysiga som i december och veckan innan jul. Och hyacinterna har blommat ut också. Nä nu vill jag ha in lite vårljus och se solens stråla leta sig in i vardagsrummet. Det var ju ett tag sen kan man säga. Lika mycket som jag välkomnar julen i december så är jag ivrig att välkomna nytt år och förbereda för våren redan i januari:) Och då måste liksom granen ut. Även om det är den vackraste granen vi haft. Lite trist är det allt, för nu dröjer det ju ett helt år igen innan den där speciella och varma julkänslan infinner sig i hjärtat. Ett helt år. Men jag vet ju att det där året egentligen går alldeles för fort, att tiden bara svischar förbi. Så nu ska jag ta vara på denna dag, krama lite extra på tonårsdottern, ta en till kopp kaffe och lägga fina kulor och glitterdöskallar i de rätta jullådorna och kanske tar jag en sväng och kollar reorna för det har jag inte hunnit med:) och i kväll ska jag träffa bästa vänner jag inte sett på ett tag. Pizza och vin stod det på inbjudan. Känns som en bra dag och vilken trevlig kväll att se fram emot.

Ha en bra måndag, eller var det kanske torsdag!:)


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Vad är det för dag?”

 1. Profilbild för Linda

  Jag håller med, kollegan önskade mig trevlig fredag när jag skulle gå och själv tittade jag tillbaka på henne med ett frågetecken över huvudet. Att det var fredag hade jag tappat helt.
  Men det har jag tagit igen, god mat och fångarna på fortet. Kan det bli mer fredag? Så nu vet jag, det är faktiskt lördag i morgon 🙂
  Kram Linda

 2. Profilbild för ulricath

  hihi skönt att det inte bara är jag som är dagvill 🙂 Lät som en perfekt fredag! Vad kul att du hittat hit! 🙂
  Ha nu en skööön sön..eller var det lördag;) kram Ulrica

 3. Profilbild för mittgodastefinaste

  Håller med både om att man är dagvill och att granen som kändes så glittrig och fin inte alls gör det längre. Maken ville behålla den ett par dagar till men senast måndag åker den ut!

  Kram Jenny

  1. Profilbild för ulricath

   Eller hur, precis så är det. Men känns alltid lite vemodigt när den åker ut.. kram Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *