Värdefull tid

Fick mig en egen stund med tonårssonen i måndags. En värdefull stund som jag förvarar ömt i hjärtat. Det kan låta lite konstigt men de där stunderna med sina tonåringar, speciellt min lilla (eller stora) 15-åring, är inte så superofta nuförtiden. Jag menar den där alldeles egna stunden bara på tu man hand. Han är liksom lite för busy för det. Att prioritera tid med sin lilla mamma;). Det är kompisar, fotbollsträningar, skolan (ej just nu då men annars) och annat som kommer i mellan så man inte riktigt hinner med ibland, att prata så där lite mer förtroligt.

_VIP7595

Men när vi får den där stunden brukar vi promenera eller cykla ner till sjöstaden, Hammarby sjöstad. Ligger nära där vi bor och är bara så fint och mysigt. Att gå där på bryggan, titta på båtar och småprata är rena lyxen för en längtande tonårsmamma. Med en nyss hemkommenfrångolfsemestertonårsson, en ljummen kvällssol, spegelblankt vatten o vackra vyer bara överallt var det lyx på hög nivå:)

_VIP7600

Felix som inte är sådär superroad av att bli fotad tyckte det var okej att ta ett par bilder i alla fall:)

_VIP7622 _VIP7633

Tänk att bo så här med båten bara utanför dörren! Vilken livskvalitet!

_VIP7625 _VIP7632

Glaaaad mamma.

_VIP7621_VIP7609

Det finns massor av mysiga restauranger i sjöstaden och vi brukar gå till Pong och äta thaimat jag o Felix, men den här gången köpte vi pizza och satte oss direkt på kajen vid vattnet och mumsade i oss…:)

_VIP7614

Fin utsikt från kajen…

_VIP7617

..sen köpte vi glass i den nyöppnade lilla vita sommarkiosken…

bild 4 (kopia)

…visst är det så, att livet ska vara lite glassigt:) och det var just vad livet var den här kvällen, för mig i alla fall:)

bild 3 (kopia)f (kopia)

Lovely hallon o saltlakrits glass!

bild 2_VIP7677 _VIP7668

Felix ville hellre fota än att vara med själv så då fick han väl det då:)

_VIP7688

Så nu är hjärtat påfyllt en stund och jag tror nog att även sonen tyckte det var ganska mysigt, jag vet ju att även han behöver det. Umgås och få tid med sin mamma, prata och bara hänga lite. Även om han inte vet det riktigt själv och även om han aldrig kan förstå hur mycket jag älskar honom.

Nu ska vi hjälpas åt att titta på packning, för imorgon ska han iväg igen. Till Skåne med sin kompis och hans familj. Och sen är det fotbollsveckan i Göteborg, den där Gothia Cup ni vet. Men sen, efter det då är han tillbaka igen. Till en mamma som alltid längtar.

Kram på er.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Värdefull tid”

  1. Profilbild för The Place To Be

    Fina bilder! Han är ju duktig på att fota sonen din :-). Förstår att det är värdefullt! Tiden går fort som du säger och rätt var det är, är men helt ointressant som förälder.

    Ni ser ut att ha haft det jättemysigt!
    kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *