Zhero Beach Club

Heeej på er!

Plötsligt händer det;) Att jag hinner med eller kan blogga. För det har varit lite si och så med fungerande wifi därborta vid poolen och klippor på Mallorca. Och så har ju mestadels av tiden gått åt till att jobba på Solskensresan, så då är det där med tiden då. Men nu är jag hemma igen efter härliga dagar i varma Palma och med stabilt nät:). Det har varit helt underbart med värme, sol och ljumma vindar. Tänk att bara 3,5 timme bort är det så varmt! Märklig känsla att ena stunden svettas och sen några timmar senare frysa..

Har så många bilder i  båda mina kameror och även i mobiltelefonen så det har tagit en liten stund att samordna alla foton men nu har jag fått över allt till datorn så nu bildbombar jag er en sväng! Tror jag får köra två inlägg per dag ett tag nu så jag kommer ifatt lite:)

Här kommer bilder från en härlig beach club som vi hängt vid några gånger, Zhero Beach Club är ett underbart ställe som ligger precis vid havet  i Cala Mayor 7 km från Palma. Här kan man både bada i pool och hav, en helt perfekt kombo om ni frågar mig:)

bildc 1bildc 3DSC_0006

Skönt loungehäng

DSC_0236

bild 5 (15) (kopia)

…och trevligt poolhäng

böild 4

bild 2

bild 5 (13) (kopia)

DSC_0011DSC_0014bild 5

Pool-lyx 🙂

DSC_c0055

Min älskling svalkar sig i det blå <3

DSC_00d36

Jag höll mig nära stegen då det…

DSC_0235DSC_d0197

…vågade på rätt bra där ett tag:)

DSC_0m221DSC_0214

Ooops, behövde inte bada där direkt:)

bildf 1

Det fanns fina vita solsängar att vila i precis vid vattnet.

DSC_00m75

Härligt rogivande med en skön strandsäng och hav.

DSC_00n92

Hade med mig min nya fina Love Forever- boho-clutch som Terece skickade med mig:) perfekt liten väska/necessär att ha solkrämen o annat smått o gott i.

DSC_0n095

Kikar in lite senare med lite fler bilder från resan.

Ha en fin fredag så länge!

<3


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *