Fina minnen att skriva ut

-Inlägget presenteras i samarbete med HP-

(ovan bild lånad av Valerie)

Jag var ju på ett sådant fint och välordnat event förra veckan som vännen Valerie ordnade, temat var livsstil och vi fick tips på hur man kan tänka för att få ett så rikt och lyckligt liv som bara är möjligt. Hp hade gjort flera fina och berörande filmer på temat där vi alla satt och grät en skvätt efter att ha sett dem. Det handlade om att vara här och nu och ta tillvara sina minnen. Vi fick även handfasta råd från en holistic coach. När vi skulle gå så fick vi alla med oss varsin fotoskrivare hem! Galet vilken fantastisk ”goodiebag”:)

Vet inte hur det är för dig men jag tar väldigt mycket foton och samlar lätt på mig tusentals bilder i mobilen och datorn som aldrig printas ut, utan blir kvar där. Men ändring på det nu!:)

En bra sak med den här skrivaren från HP är att det finns en tjänst, HP Instant Ink, där man inte behöver tänka på att åka och skaffa nya bläckpatroner när de tagit slut utan skrivaren känner själv av när det är på väg att tryta. Så praktiskt och smart OCH så skönt att inte behöva åka iväg för att leta efter rätta patronerna.
Så nu har jag skrivit ut ett gäng bilder, superenkelt, det var bara att koppla in skrivaren till appen och markera alla bilder jag önskade ha och klicka på ”print” 🙂
Så nu blir det skriva av här framöver och hemmet ska fyllas med fina minnen.

Kram och skön tisdagkväll, här ska sättas upp lite julstjärnor och fixas lite julmysigt.
Älskar julen och vill börja njuta redan nu.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *