Ett dygn på The Steam Hotel

Ett dygn på The Steam Hotel

Igår åkte vi till Västerås för att bo över en natt på det omtalade och nya The Steam Hotel! Niklas hade bokat in oss för ett tag sedan och ville överraska mig med en liten kärleksvistelse på detta magiskt snygga hotell!:)

Den vackra byggnaden har byggts om från ett gammalt ångkraftverk till ett magnifikt hotell i New York klass. En 18 våningar hög och 100 år gammal byggnad, ångpannor, turbiner och tegelväggar finns kvar och det är inrett med en rå industriell touch, allt genomtänkt i minsta lilla detalj och man märker verkligen att det är en tanke bakom allt i den snygga inredningen.

Vi hade underbar utsikt över Mälaren från vårt fina rum på 16:e våningen!

Det första vi gjorde när vi checkat in var att skynda oss till SPA-avdelningen, där väntade en underbart mysig oas med mängder av tända ljus och en mix av skön musik, dofter, mat, varma bad, kalla drinkar och het ånga, vi åt eftermiddagslunch i den asiatiska restaurangen Pan Asian Raw Bar i Voltage lounge och badade o bastade så länge vi orkade.

När kvällen kom bytte vi om, började med en drink i takbaren Locavore för att sedan äta middag i The Chamberlin, vi satt framför brasan i en mjuk sammetssoffa, njöt av god mat, den varma atmosfären och toksnygga inredningen. Och av varandra så klart, inte illa med en liten dejt night bara si så där en vanlig måndag:)

Ja vi hade ett magiskt dygn och jag kan varmt rekommendera The Steam Hotel!


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *