Att släppa taget…

 

Jag och Fanny hade en mysig stund inne på Joe & the juice i stan i förrgår och vi älskar bägge att titta på de vackra blommorna de har utanför HM Home på Drottninggatan. Vill helst köpa med mig alla buketterna hem!:)


Har velat hänga med Fanny extra mycket denna veckan, hon kom hem från Barcelona i söndags natt (hon stannade en extra vecka när vi åkte hem för 2 v sen) för att vara hemma en vecka innan hennes flytt till Barcelona blir till verklighet. Imorgon flyger hon tillbaka för att stanna där i höst och plugga spanska fram till jul. Ett nytt kapitel i livet, både för henne och för familjen som blir kvar hemma i stan utan henne. Men åh så roligt det kommer att bli för min älskade lilla tjej och vilken härlig höst hon har att se fram emot! Är stolt och glad att hon vågar göra detta och nu tar det här första steget ut från det trygga hemmet. Även om det kommer bli tomt och saknaden stor så är jag väldigt glad för hennes skull. Och en smula avis, hihi, jag vill också bo i Barcelona och plugga spanska ju:)

  

Men att släppa taget om sina barn är verkligen ingen enkel sak, det gör ont och det går inte att komma undan smärtan hur mycket man än försöker. Det är och har varit svårare än jag någonsin kunde ana. Och det känns i hela hjärtat, att inte kunna finnas där nära och ”beskydda” det käraste man har. Men det går ju liksom inte att beskydda sina barn från livet. Det vet jag ju. Att man har sina barn till låns för att sedan släppa taget om dem och att de så småningom ska lära sig leva livet på egen hand, är inget man tänker på förrän de plötsligt står där och blivit stora. Min fina flicka, hon den söta pyttelilla dockan som såg dagens ljus en solig och kall dag för 20 år sedan, hur kunde hon bli så här stor så fort? Vart tog tiden vägen? Vill ju finnas vid hennes sida alltid.:) Men det kloka i mig vet ju att detta är livets gång och det är dags för den här mamman att släppa taget. Men det gör ändå ont i mammahjärtat vad andra än säger.

Ja så känns det, det är som sagt blandade känslor. Men jag har trots det pushat henne att åka och jag är väldigt glad för din skull mitt hjärta. Du kommer ha en fantastiskt kul, härlig och lärorik höst i ett nytt land, där solen skiner ofta, havet är turkost och palmerna svajar vackert.

Kanhända det blir en liten tur till Barcelona i höst för mamman om längtan blir fööör stor:)

Älskar dig Fanny lova mammi att du är rädd om dig.

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *