Beach house & Avicii

Hello fredag!
Mår ni bra? Här i Stockholm är det lite gråmulet idag så en liten smula längt tillbaka till Ibiza:)

Måste visa lite fler bilder tror jag.

En underbar beachrestaurang vi käkade på innan vi skulle gå på Aviciis sista konsert var härliga Beachhouse, ligger som det låter precis vid stranden och bjöd på både ett ljuvligt läge, god mat och smarriga drinkar. Så där hängde vi ett tag innan vi gick bort till Ushuaia (som låg precis bredvid,) för att beskåda Avicii Closing Party.

beachhouse

_DSC5544 (kopia)_DSC5541 (kopia)_DSC5538 (kopia)menu-1FullSizeRender_7FullSizeRender_3FullSizeRender_4 (kopia)FullSizeRender_5x (kopia)FullSizeRender_10IMG_3052 (kopia)FullSizeRendefr_2

IMG_3056

FullSizeRender_8

IMG_3035

 

Ja det var några bilder därifrån.

Kram och fin fredag!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Beach house & Avicii”

  1. Profilbild för mallansvardag

    Åh vilket härligt ställe, älskar när restaurangerna ligger vid stranden det blir sån härlig breeze från havet och man får ju den underbaraste utsikten ever ? Lyllos er som fick uppleva Aviciis sista spelning kan tänka mig att den var helt amazing, känner mig tydligen lite som Jonas Hallberg idag måste vara C9s förtjänst ? Skämt åsido det går verkligen hur bra som helst känner mig pigg och fräsch och sover som ett litet barn och har inga som helst problem med hunger bara jag äter från den fria listan och detsamma gäller för Fredrik.
    Ha nu en underbar helg så hörs vi i nästa vecka och bestämmer nåt för söndagen.
    Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *