Blue Marlin och Destino

  

 

 

Destino ligger supervackert med en underbar utsikt och ett enormt poolområde med härlig loungemusik.

Vi delade på en magiskt god sushibricka

Skönt dj-bås! Härligt grönskande och blommigt:)

Vi har det bra och njuter så mycket vi kan av solen, poolen, grymt mat, skönt umgänge, svala drinkar & sköna beachklubbar! Och inte minst njuter vi av den härliga atmosfären som är på Ibiza, väldigt soft och chillig är den här ön:) och det finns så många coola ställen att besöka! Igår åkte vi till snygga hotellet Destino för att äta lunch, men först gjorde vi ett stopp på beachrestaurangen Blue Marlin för en drink. Söndagslyx på hög nivå måste man ju ända säga.

Vi avslutade kvällen med sen middag i huset och senare nattklubbshäng på en nyöppnad och stor nattklubb för alla utom jag. Behövde krypa ner i sängen och sova lite, nattklubbarna här på Ibiza öppnar typ 02, liiite för sent för en tant som jag som behöver en del sömn för att vara glad och alert:) Jag spar mig till lite senare i veckan då det nalkas härlig dinner club och konsert:)

Om en stund ska vi till strandrestaurangen Sunset Ashram som ska vara bästa stället här på ön att se solnedgången på! Dags att göra sig lite strandbohosnygg då:)

Kram och ha en fin måndagkväll!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *