Bröllopsyra i Äntligen Morgon

Har ju glömt att berätta om en rolig sak jag var med om tidigt i fredags morse!
Det var ett brudpar som skulle gifta sig i Äntligen morgons livesändning på Mix Megapols radiostation i Stockholm. Och Niklas, min sambo hade varit där kvällen innan och dekorerat så bröllopsfint det bara går på en radioredaktion:). Kl 06.45 var vi där och piffade det sista innan paret skulle vigas kl 07.30.

cvwqcvvbnswer zxs

Lite annorlunda dag även för de som jobbade, kanske lite svårt att koncentrera sig när det pågår en vigsel samtidigt i samma rum:).

aswe

Kim Cesarion var där och sjöng för brudparet…

   zxcv

…och det gjorde även Martin Stenmarck med sin senaste låt ”När änglarna går hem”

qwweer

Här säger brudparet Camilla och Fredrik från Gävle ja till varandra, de hade vunnit en alla-hjärtans-dag-tävling och priset var att få gifta sig i radio, inget man gör varje dag direkt:)

9479

Modigt att gifta sig bara sådär inför tusentals lyssnare..

9471

Efter vigseln blev det champagne och snittar med Gry Forsell, Anders Timell, Martin Stenmarck och de inbjudna gästerna till brudparet.

9470

Hoppas brudparet var nöjda med sin bröllopsdag innan de for hem till Gävle igen. Vackert och fint blev det ju och varför vara traditionell, en radiostation eller kyrka, viktigast är ju att få gifta sig med den man älskar. Har ni varit på något annorlunda bröllop så berätta gärna:)

Nu dags att svischa på sig ridkläder ska strax hämta upp Tanja och åka till härliga AP-Ridutveckling. I onsdags fick vi hoppa över hinder, får se vad Anna ridlärare hittar på idag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Bröllopsyra i Äntligen Morgon”

 1. Profilbild för dianasdrommar

  Romantiskt och häftigt 🙂 kram Diana

  1. Profilbild för ulricath

   Tack Hanna! Kul att du kikade in hos mig:)

 2. Profilbild för Fredrik Wassberg
  Fredrik Wassberg

  Vi fick denna länk av en vän jag och min fru, jag tappade andan totalt! Vilka bilder ni har fångat på oss! Om vi är nöjd? Tårarna rinner när jag ser detta, de här är de finaste jag har varit med om. Det var så vackert, stämningen var magisk! Till Niklas, du är en hjälte i våra ögon en idol och en icon för känsla och medmänsklighet och kärlek! Tack ❤️

  1. Profilbild för ulricath

   Hej Fredrik! Tack snälla för din otroligt fina kommentar! Niklas hälsar tillbaka och är glad att ni blev så nöjda! 🙂 Det var verkligen superfint och romantiskt på alla sätt, jag skickar bilderna till er! Kram Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *