En natt på Grand Central

Det är så himla mysigt, lyxigt och trevligt att bo på hotell tycker jag! Och det fick jag göra i helgen då min bästa vän Pernilla från Skåne var i stan för jobb och passade på att stanna några nätter extra. Jag hade lyxen att få hänga med henne och bo på ett av mina favorithotell i Stockholm, Scandic Grand Central. Ett supersnyggt hotell (precis som systerhotellet Haymarket) med en härlig loungemiljö och skön stämning, jag älskar verkligen färgsättningen och stilen på möblerna. men framför allt var ju det bästa att få umgås med min fina bästis:)

  

Här är hon min bästa Pernilla, en mycket kär och nära vän som jag känt nästan hela livet, vi träffades i årskurs 2 i grundskolan så det är ett tag vi följts åt i varandras med- och motgångar genom livet. Denna bild är en fin bild från i somras när vi var på Gotland ihop. (Jag fotade visst bara inredningen på hotellet insåg jag när jag kollade i mobilen efter bilder från helgen, glömde min vanliga kamera hemma:))

Och den här pinglan hakade på också fredagkvällen och mötte upp oss även på lördagen när vi promenerade i solen i stan. Min fina vän Helena. Härligt tjejmys även denna helg alltså:) Älskling Niklas fick vara med på mellokvällen hemma dock hihi:) (Även denna bild är från Gotland i somras. Mycket roligare att visa bilder från sommaren när man har lite färg på näsan:))

Hoppas er helg varit mysig också! Just nu sitter jag i stugan i Sälen, jag o N kom upp igår kväll och nu har gjort hemmakontor vid bordet med fin utsikt över fjäll och snöyra, så nu blir det sportlov och vinter denna veckan. Alla är lite utspridda denna veckan, Felix är i Alperna på sin första kompisresa själv.. (gah mamman är en smula orolig men han är duktig att höra av sig hittills) Fanny är hemma och jobbar, och bonusbarnen och söta donnan i bilden ovan kommer upp på onsdag och gör oss sällskap 🙂 blir en mysig vecka, dessutom har jag en annan bästa vän väldigt nära i en stuga bredvid typ.

Vad hittar ni på denna veckan?

Kram!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *