Grattis min älskade 18-åring!

Älskade Felix!
Stort grattis på 18-årsdagen!

För 18 år sedan, en underbart varm och solig dag, kikade du ut tidigt på morgonen. Det var en av mina lyckligaste stunder och i samma stund du kom ut förstod jag att  mitt hjärta skulle slå, andas och leva med dig. Mitt hjärta fylldes av en villkorslös och gränslös kärlek. Att det är arton år sedan jag höll dig för första gången i mina armar och att tiden gått så fasligt fort det är för mig en gåta! Men jag är så STOLT och LYCKLIG  över att få vara din mamma!

Som liten var du alltid glad och så oerhört tålig, det var full fart framåt och fanns inte tid för något gnäll och tårar. Kramig, kärleksfull och full av upptåg och bus.

Du har vuxit upp till en fantastisk kille, en ansvarsfull, omtänksam, fin och klok person. Du har ett inre lugn och en trygghet i dig själv som jag ofta avundas dig. Du brusar aldrig upp, du har aldrig skrikit åt mig även om du många gånger säkerligen skulle vilja. Jag veeet ju att du tycker det är så onödigt att jag många gånger oroar mig, tex när du är ute sent på nätterna men du har en ängels tålamod och en omtänksamhet att alltid höra av dig.

Du har ett starkt inre driv och målfokus när du väl bestämt dig för något.

Du är också en riktig livsnjutare men du vet hur viktigt det är att lägga ner din kraft och energi i något för att nå ett mål. Och jag är säker på att det kommer att ta dig långt i livet.

Du är en omtänksam kompis som värderar dina vänner högt och som av naturliga skäl får mycket av din tid…

…men du ser även till att hänga med familjen.. i alla fall ibland:)

Du har alltid sett upp till din storasyster, hon har, sen den dagen du föddes, alltid inkluderat dig och varit så stolt över att vara din storasyster. Jag är så djupt tacksam och glad att ni alltid värnat och varit så omtänksamma mot varandra. Det är ni fortfarande och är en av de saker jag är mest stolt över och som värmer i mammahjärtat.:)

Felix, jag kommer alltid så länge jag kan att finnas vid din sida, fånga dig när du faller, stötta, skydda och hjälpa dig så som jag alltid gjort. Min lilla, stora, älskade pojke. Du gör mig stolt. Livet väntar på dig därute.

I morse blev du firad av din pappa och Sara men ikväll firar jag och Niklas dig och ännu mer firande blir det på fredag med hela familjen!

Jag älskar dig gubben, stort GRATTIS på 18-årsdagen!

Kram från din mamma


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *