Iittala Essence vinglas

mfdmgkdf mkmkmds

 

För ett tag sedan hoppade jag på en prenumeration av Damernas Värld som innehöll en premie i form av 4 st Iittala Essence vinglas.  Vi hade fyra rödvinsglas från samma serie sedan tidigare så det blev toppen att lägga till några till samlingen. Därför kunde jag inte motstå erbjudandet, utan klickade hem prenumerationen direkt. Damernas Värld är också en av mina favorittidningar, så det kunde inte bli bättre. (Vet inte om erbjudandet fortfarande är aktuellt dock).

Nu är det snart dags för lakritsprovning och pressvisning:)

Skön fredag på er,

kram!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Iittala Essence vinglas”

  1. Profilbild för dianasdrommar

    Fina vinglas, jag har mina från Eva Solo som jag älskar 🙂 , mysigt att ses igår kram Diana

    1. Profilbild för ulricath

      Åh de är ju så snygga också!! Jättemysigt igår! Kram till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *