Lunch på Kalf & Hansen

  

Min fina vän Carola var och hälsade på mig i Stockholm förra veckan, och mellan jobb och möten hann vi med några goda luncher tillsammans. Carola är vegan sen några månader tillbaka och själv gillar jag att laga vegetariskt hemma, jag går mer och mer åt det hållet att välja vegetariska alternativ då jag märker att kroppen mår bättre av det, men jag tycker också det är viktigt att tänka på vår moder jord. Genom EatSweden boken jag skrev om i förra inlägget ville vi prova några av restaurangerna här i Sthlm:) Den första ut var Kalf & Hansen som är en ekologisk snabbmatsrestaurang vid Mariatorget. Menyn är svensk/nordisk och ingredienserna i maten anpassas efter säsong. Det är inte en rakt igenom vegetarisk restaurang utan fokus är 100% ekologisk och närproducerad mat. Däremot finns flera vegetariska alternativ och det var det vi valde på menyn.

Kan varmt rekommendera detta mysiga ställe som ligger vid Mariatorget på södermalm. Nyttigt och hälsosamt. Och väldigt mysigt. 

Kram o fin måndag! 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *