Midsommarfundering och förpackningar

bild-74
På köksbordet denna junimorgon. Satt just och bläddrade i nya Buffétidningen som damp ner i brevlådan här om dagen och detta nummer var ju bara så somrigt och inspirerande. Funderar på att baka den där tårtan på framsidan. Frågan är bara om jag får till den lika vacker. Det är nog värt ett försök i alla fall. För den ser väääldigt god ut.

DSC_1740 2

Eller så får det bli något enkelt och simply delicious som glass med massa olika sorters strössel. Får se vad det blir. Kanske både tårta och glass. Det är ju bara midsommar en gång om året.

DSC_1747 2

DSC_1750 2

Då jag gillar grafisk design och jobbar en del med det så har jag en stark förkärlek till snygga och nya förpackningar. Min lilla ICA-butik där jag oftast handlar mat har precis tagit in Skånemejeriers mjölkprodukter i sitt sortiment. Och jag blir så sugen på att köpa alla deras produkter nu. Bara för att de har så fina förpackningar. Tänk att utseendet på hur en förpackning ser ut kan locka till extra köp. Smart drag det där. Att tänka på vad ögat lockas av för extra försäljning. Skånemejerier har ny grafisk profil. Jag gillar den. Lite retro känsla över mönstren. Och barnsligt gulligt.
DSC_1752 2

DSC_1737
Den här goda jordgubbsjuicen är en bra start på morgonen. Och en tilltalande förpackning. Tycker jag. Ser nyttigt och fräscht ut. 🙂


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *