Skön start på morgonen

En bra morgon för mig är att börja ha det riktigt lugnt och skönt och absolut no stress. Jag ställer klockan en halv timme tidigare för att gå upp och börja med 15 min morgonyoga/stretch sen en stund i soffan med det bästa på hela dagen:) morgonkaffet! (förbereder kaffebryggaren kvällen innan för att spara tid på morgonen) och så några tända doftljus. Såå himla skönt att börja dagen lite långsamt. Det har blivit en rutin nu som jag började med i höstas och har kommit att bli min viktigaste stund på hela dagen. Inte så svårt att få in den rutinen heller, att ställa klockan lite tidigare för att få en mjuk start är en enkel sak för att dagen ska börja på bästa sätt:)

Kram och fin onsdag!

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *