Sommarfeeling på Barfotabeachhouse

I torsdags checkade vi in hos min finaste barndomsvän Nilla som bor i Helsingborg sen många år, vi hade bokat bord på Barfotabeachhouse för middag och för att lyssna på vännen Jenny ”Velvet” med sitt band  WeAre, som hade premiär för sommarens spelningar på denna underbara strandrestaurang. (Som jag berättade i förra inlägget kommer de att spela varje torsdag och lördag hela sommaren:))

Vi fick en riktigt fin kväll med underbart god mat, mycket skratt, härlig livemusik från grymma WeAre, och det är ju bara så underbart mysigt när en sån där härlig skön semester- och sommarfeeling infinner sig.

 

Det var så mycket gott på menyn att det var svårt att välja! Maten och drycken på Barfota Beachhouse inspireras från havet, Latinamerika, Karibien och Miami Vice. Det kunde man se även på inredningen som gick i snygg surf-feeling.


Min grymma och fina vän som idag cyklar till Paris med team Rynkeby! Hon har tränat ett helt år inför detta men för någon vecka sedan blev hon sjuk i influensa vilket kändes jobbigt inför denna cykelresa hon tränat så mycket inför, men som tur var hade hon hunnit tillfriskna hyfsat bra när vi kom i torsdags, jag hade med mig 5 st starka ingefärsshots till henne för att stärka upp sig dagarna innan start. Och idag när jag pratade med henne var hon tokladdad och fit for fight igen. Önskar dig varmt lycka till vännen! Det ska bli så kul att följa med på din resa!

 

ja jag säger det igen… det blev verkligen  en sån där magisk sommarkväll vid havet med en glittrande sol, en helt enkel rakt igenom vacker kväll med goaste vännen och kärleken, och med massor av gapskratt  & många hjärtliga stunder att lägga till i hjärtat.

Life is better at the beach hörni! 🙂 så är ni i närheten i sommar måååste ni till Barfota, underbart läge mitt på stranden i Helsingborg!

🙂

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *