White Birthday Party

I fredags var vi på ett härligt partaj på finaste båten M/S Molly! Vår vän Jocke fyllde jämt och bjöd in sina vänner för att fira sin födelsedag till sjöss. Temat var vitt så alla hade svidat upp sig i sina snyggaste vita kläder, vita ballonger fladdrade i vinden vid vita mattan där Jockes motorcykel blev en perfekt ”fotovägg” för födelsedagsbarnet och alla gäster:) Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev en magiskt fin båttur ut i världens vackraste skärgård, det bjöds på goda drinkar, mumsig grillbuffé, pannacotta och bubbel och sen dans hela natten lång.

Jockes söta ”fru” Anna:)

En till fin Anna:)

Terece kom i ett par läckra fjärilsbrillor! Hon fick ej ha dem ifred under kvällen hihi

  

Bilder från Terece mobil:)

Denna bild lånad från Åzas blogg.

En väldigt kul och lyckad kväll med båda gamla och nya vänner! Och igår fortsatte firandet hemma i Jockes trädgård med en härlig brunch i solen. Det var ett något mörare gäng samlat där då, dagen efter the white party;)

Nu ska vi ha en liten Mors-dag middag här med la familia. Bara Fanny som saknas men på onsdag är hon hemma igen efter nästan 2 veckor i Barcelona och då fortsätter firandet, fler födelsedagar är i antågande:) bland annat min egen och en blivande 18-åring ska firas;)

Kram!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”White Birthday Party”

  1. Profilbild för Sofia
    Sofia

    Härliga och fina bilder som vanligt!

    Kram Sofia

  2. Profilbild för Åza Brennander

    Så supermysigt att träffas och vilket party! P o K Åza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *