Aloe Vera-dryck och andra nyttigheter till frukost

aloe vera

 Varje morgon sen några månader tillbaka tar jag ett par matskedar av Aloe Vera Gel innan frukost. Min vän Pernilla introducerade den för mig då hon börjat sälja denna dryck och även andra hälso- och skönhetsprodukter från företaget Forever Living. (kika gärna in på hennes sida här). Aloe Vera Gel drycken dricker man för att få en välgörande effekt på olika sätt för hud, hår, naglar, på slemhinnor och för magen. Och jag kan säga att jag märkt att huden är bättre i form av att jag inte är lika torr längre, huden känns liksom finare och har mer lyster och jag känner även effekt på att magen känns lugn och fin:)
En god start på dagen helt enkelt och det som också bara är så bra är att Aloe Veran är ekologiskt odlad. Säkert har du hört talas om Aloe Vera tidigare men detta är troligtvis världens nyttigaste grönsak. Aloe Vera innehåller 75 kända näringsämnen och är helt enkelt en riktig näringscoctail av vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror.

”Vad många inte vet är att kroppen är täckt av ”hud” och slemhinnor, även på insidan. Detta enorma område påverkas av vad vi stoppar i oss. Aloe Vera är verksam på hud, slemhinnor och mage/tarmsystem. Aloe Vera hjälper därför dig att hålla din kropp i trim, den ökar ditt välbefinnande samt stärker din motståndskraft. Du blir piggare, mer fokuserad och håller din mage i balans.”

forever living

Jag brukar även ta dessa vitaminer varje dag men har gjort ett litet uppehåll nu över sommaren då jag tycker jag får i mig tillräckligt med vitaminer genom att istället frossa i goda frukter och bär av olika slag

indiska

 

Bland annat svenska jordgubbar, finns väl inget mumsigare på sommaren än dessa röda bär!
(Hittade det fina fatet på rea hos Indiska)

Nu ska jag packa en liten väska för ska strax åka till min hemstad Köping för att träffa några av mina bästisar där ikväll.
Tjejmys blir det alltså denna fredag:)

Kram och ha en fin dag!

<3

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Aloe Vera-dryck och andra nyttigheter till frukost”

 1. Profilbild för Inredning & Guldkanter
  Inredning & Guldkanter

  Vad kul att du mår så bra på den! Jag gör ju också det. Kram och ha det så trevligt ikväll!

 2. Profilbild för Mian på Finaste mattan

  Underbart vackert fat! : )

  1. Profilbild för ulricath

   Visst är det härligt! Och ett fynd också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *