Bokfrukost med Leila Söderholm

Fick en riktig energikick och härlig början på dagen när jag var i ljuvliga Rawfood-butiken Pepstore imorse för att vara med på bokreleasen av Leila Söderholms nya bok Vardagsträna! Grymma Leila har precis släppt en bok om just vardagsträning! En fantastisk fin bok som inspirerar dig till mer rörelse i vardagen.

Leila bjöd på sina smartaste träningstips samtidigt som vi fick mumsa hälsosam raw food-frukost:)

_VIP2782

I boken hittar du massor av övningar som du kan använda hemma, när du tränar hårt, rehabiliterar en skada eller bara behöver ha ett enkelt sätt att få in rörelse i din vardag. Du bestämmer själv vad och hur du använder träningen. Den är enkel det enda du behöver är en handduk eller en sjal. Sen kör du. Boken hjälper dig med motivation och ger dig massor av tips hur du ska tänka för att få till din träning.

leila söderholm

_VIP2797

_VIP2796_VIP2785

lifebyleila_VIP2799

Pepstore är en underbar butik som drivs av Renée Voltaire på Riddargatan i Stockholm, väl värt ett besök den om du är i närheten!

powerday

Leila är en grymt inspirerande person och hennes energi smittar verkligen av sig! När man träffat henne känner man sig glad och peppad att ta tag i sin träning utan att komplicera det. Leilas grundtanke och filosofi är att träning ska vara enkel för då blir den av. Man kan tex stå på ett ben när man borstar tänderna för att jobba med magen eller göra ett benböj varje gång man böjer sig ner när man plockar ur diskmaskinen:)

Jag ser fram emot att träffa Leila snart igen och det är ganska snart för den 13 februari anordnar hon POWERDAY, det kommer bli en fantastisk dag med inspiration, kunskap och träningsglädje. Har du inte anmält dig än så gört här. 🙂

Kram och ha en fortsatt fin torsdag!

<3


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *