Dag 2 med C9

IMG_9173

Visst är det väl lite extra härligt när man känner sig lite stolt över sig själv? Inte alltid man känner så men har bestämt mig för att tänka så varje dag. Inte bara ibland utan varje dag, även om man inte känner så kan man faktiskt lura sig själv en smula. För hjärnan tror på det man säger till den liksom:) Och jag tänker att det finns ju alltid något man kan vara stolt över varje dag! Både små och stora saker.

Dag 2 med C9 Forever fit

Så idag klappar jag mig lite på axeln att jag klarat av inne på dag 2 med C9, eftersom de första två dagarna brukar vara de tuffaste. Hihi som jag sa får man vara glad för det lilla. Men faktum är att jag mår toppen, magen är lugn och jag är hanterbart hungrig. Och superpigg var jag också när klockan ringde 6.30 imorse och det brukar jag verkligen inte vara. Från och med imorgon blir det middag varje dag i resterande 7 dagar och det känns väldigt enkelt att fortsätta när denna dag är klar.

2 dl osötad kokosdryck, 1 dl jordgubbar/hallon och 1 mått Forever Ultra Choklad blev dagens shake till lunch.

Är också stolt över min bloggvän Malin som kör C9 Forever Fit ihop med sin man och är inne på sin tredje dag idag!:) Min sambo och vännen Catarina körde igång idag vilket är kul och mycket roligare göra detta ihop för pepp och powerwalks.

🙂


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Dag 2 med C9”

  1. Profilbild för Maria

    Verkligen bra jobbat. Smoothien ser så god ut.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *