Forever Fit C9

Jag har ett suupertips till er som vill göra en kickstart mot en hälsosammare livsstil inför sommaren!

Forever Fit C9

I november förra året körde jag och min dotter Fanny (hon är 19 år) ett kostprogram, Forever Fit C9 på nio dagar efter att min bästa vän kört programmet och var väldigt nöjd. Det var då första gången som jag provade att köra ett kostprogram och hålla mig strikt till det, men jag måste säga att jag var överväldigad över resultaten både jag och dottern fick. Dels så blev jag av med de där extra trista ”trivselkilona” som hade lagt sig runt höfterna men största vinsten var faktiskt att helt bli av med sockersuget och komma igång med träningen! Jag skrev inte om det på bloggen då men nu inför sommaren ska jag köra detta program igen och tänkte att kanske någon vill haka på? 🙂 Beach 2016 är ju på ingång snart och kanske någon mer som behöver en liten kickstart för att komma igång med träning och sundare vanor!

forever fit c9

C9 är ett program som är utformat för dig som vill komma igång med viktnedgång och förändrade levnadsvanor gällande kost och motion. Det är en kickstart mot ett hälsosammare liv helt enkelt. De två första dagarna där i november var ganska tuffa, men jag höll ut och efter nio dagar kände jag mig både lättare och hade betydligt mer energi.

Forever Fit C9 innehåller Forever Aloe Vera Gel x2, Forever Ultra, Forever Therm, Forever Fiber samt måttband så att du kan mäta dina resultat. Du får även med ett C9-häfte som hjälper dig att nå dina mål och följa dina resultat. Häftet innehåller även superbra middagstips med balanserade näringsinnehåll som håller dig mätt och ger dig energi samt shakerrecept som gör att du på ett hälsosamt kan unna dig något gott och näringsrikt – med få kalorier.

Kickstart Forever Fit C9

ullis

Största behållningen av denna kur var att jag lyckades lägga om mina vanor. Även om jag oftast till vardags redan är hälsosam var det toppen att bli av med sötsuget och att  på kort tid bli av med ca 2,5-3 kg. Sen gäller det ju så klart att hålla sig till sin nya livsstil och bestämma sig vad man vill. I mitt fall har jag behållit vikten tack vare kickstarten jag fick av C9 men har absolut inte varit så strikt med kosten som man är när man kör kuren, däremot äter jag inte lika stora portioner och promenerar nästan varje dag. Jag har flera vänner som kört C9 efter jag gjort det och alla har varit lika förtjusta i resultatet:) nu har jag några fler vänner som är taggade att köra igång tillsammans med mig:)

En box Forever Fit ger dig alla verktyg du behöver för att starta en hälsosam förändring och blir du nyfiken att veta mer så är du suupervälkommen att höra av dig till mig:) (ulricath@gmail.com)

Kram och ha en fin och solig onsdag!

Lite mer info: C9, eller Change 9 som det egentligen heter, är ett 9-dagars kickstartsprogram som har för avsikt att nollställa kroppen och få den att fungera optimalt. Det är framtaget i samråd med läkare, dietister och personliga tränare och innehåller allt man behöver för att ta första steget mot ett hälsosammare liv. Under dessa 9 dagar följer man ett visst kostschema och motionerar minst 30 minuter om dagen. Olika alternativ på träningsformer hittar man i handboken som ingår, likaså recept och all annan information man behöver. Förutom hälsosam kost äter man också naturliga kosttillskott som på olika sätt hjälper kroppen att öka sin förbränning och komma i balans. Dessa 9 dagar lägger grunden för en hälsosam livsstil och ger kroppen de bästa förutsättningarna för att gå ner i vikt på ett skonsamt sätt.

Vill du också beställa en box C9 går det bra att göra det här.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *