Grön smoothie

grön smoothie   _VIP6889_VIP6881

Helloo söndag!

Hoppas ni mår bra och haft en fin helg!

Så här såg frukosten ut imorse. Att börja dagen med en grön smoothie tycker jag är ett perfekt sätt att få i sig mer grönsaker och en hälsosam vana för att må bättre.  Chiapudding med kokos och färska bär gillas också här hemma.

Jag brukar mixa det jag har hemma för tillfället och smoothien/juicen denna gång bestod av färsk spenat, kiwi, äpple, apelsin, ingefära, en skvätt kokosdryck och torkat vetegräs, toppat med kokos. Supergott! 🙂

Gröna blad innehåller enbart lite kolhydrater men en mängd vitaminer, mineraler, spårämnen och essentiella aminosyror. Att införa den gröna smoothien i vardagen ger ett enormt tillskott på vitaminer, mineraler, enzymer och antioxidanter som verkligen kan ha stora positiva effekter på din hälsa.

En grön smoothie är sprängfylld av näringsämnen och den går snabbt att göra. Ofta dricker jag ca 4 dl på morgonen tillsammans med två stekta ägg eller chiapudding som en mättande och rejäl frukost. Har märkt att börjar jag dagen hälsosam så blir effekten att även resten av dagen går åt det hållet:)

Ha en fortsatt fin söndag!

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Grön smoothie”

 1. Profilbild för Mallansvardag

  Håller med om att det är gott med smoothie, här hemma är barnen som tokiga i det men vi är dåliga på att blanda i just grönsaker det blir med mest frysta bär. Får nog se till att föregå med gott exempel och prova den lite grönare varianten själv så kanske de andra hänger på ; )
  Kram vännen ❤️

 2. Profilbild för Maria

  Har kört med grön smoothie mycket under det senaste halvåret. Känns som om jag börjar dagen med just det gjort på spenat eller grönkål och massa scitrus och ingefära i så gör det inget om dagen inte blir helt supernyttig när stressen sätter in.
  Älskar smoothie.
  Kram
  Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *