Bra start på dagen med powerwalk

körsbärsträd

Bra start på dagen är att köra igång med en powerwalk så det avklarades kl 8 imorse, jag gillar att köra snabba promenader, det är så min träning ser ut och vad jag hinner få till, i kombination med corepass på gymmet 1-2 ggr/v. Brukar försöka få till minst 3 snabba pw:s i veckan på ca 45 min men denna veckan kör jag på lite mer intensivt eftersom jag kör kostprogrammet C9 som ni ju vet:) (30 min lågintensiv träning varje dag är viktigt för bästa resultatet) så det blir en prommis varje dag, och dottern hänger på, vilket är väldigt uppskattat av mamman:) kul att motionera ihop! Fortfarande blommar några körsbärsträd utanför vårt fönster och man blir ju så lycklig av att se dem när man tittar ut:)

powerwalkBra start på dagen med powerwalk _VIP7984 powerwalk

 Skönt när det är avklarat så man kan fokusera på jobb och annat kul! 🙂

Ha en fortsatt bra torsdag!

Kram!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Bra start på dagen med powerwalk”

  1. Profilbild för Maria

    Härligt friska ni ser ut.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *