Forever fit c9

Forever fit c9

Vill du också få en kickstart mot hälsosammare vanor på bara nio dagar? Varför inte kickstarta hösten och ta steget mot ett sundare liv med Forever fit C9. Som ni kanske kommer ihåg så har jag tidigare kört kostprogrammet c9 ett par gånger, dels förra hösten och så innan sommaren i maj. Jag och Fanny körde ihop bägge gångerna vilket var både kul och mer motiverande att vara två. Sambon hakade på också och även ett gäng vänner körde i maj så det var extra kul för att peppa varandra och också laga c9-middagar ihop:)

forever fit c9

 Några som snart har en kickstartsbox hemma, utskick på gång.

Vad är Forever C9?

Det är ett program som i tre enkla steg med träning, kosttillskott och kostråd hjälper dig att må bättre och se bättre ut på nio dagar. C9 är en kickstart på nio dagar och grunden i Forever F.I.T-programmet som sedan följs av F.I.T 1 som hjälper dig att sätta hållbara mål för viktkontroll och F.I.T 2 handlar om att forma kroppen och få in bra rutiner och goda vanor.

Forever Living C9 innehåller två förpackningar Aloe Vera Gel, Forever Ultra, Forever Therm, Forever Fiber, måttband samt ett häfte med tips och knep som även hjälper dig att dokumentera dina resultat.

aloevera forever living_vip7898

För Fannys del var det en extra bra kickstart då socker och för lite rörelse börjat sätta sina spår men tack vare c9 fick hon en riktig ”kick in da ass” 🙂 för att komma tillbaka till hälsosammare vanor igen. Efter dessa nio dagar så fortsatte hon att motionera och minskade ned på socker och vitt mjöl radikalt vilket medförde ca 10 kg viktminskning. Och detta tack vare kickstartsboxen!

_vip7971 _vip7988

Själv minskade jag ca 4,5 kg totalt och det är där jag vill vara för att trivas med mig själv, kändes bra att ha blivit av med dessa ”trivselkilon” men framför allt så är det att känna den ökade energin som är den största vinningen för mig!

_vip6902

Goda shakes/smoothies att dricka varje morgon till frukost har blivit till en vana efter en snabb powerwalk. Och recepten i det medföljande c9-häftet är superenkla att tillaga och framförallt väldigt goda!

Kan vi göra detta kostprogram på nio dagar så kan ni! 🙂

Resultatet man kan förvänta sig efter denna kur är att man går ned några kilo i vikt, minskar söt och saltsug och får också igång lusten till träning. Detta är ingen svältkur eller bantningsprogram utan mer ett program att följa för att få bättre och hälsosammare vanor vad gäller kost och motion.

Ps. Så är du sugen på att testa också kan du beställa ditt paket här (priset hittar du där också)

Efter beställning kommer du få tillgång till en grupp på FB tillsammans med andra som gör kickstarten och du får en folder som bland annat innehåller recept, förslag på ingredienser att köpa hem mm.vid frågor maila mig gärna på ulricath@gmail.com
Kraaam på dig:)

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *